MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w zalewie octowej z dodatkiem przypraw, takich jak goździki, cynamon, imbir czy anyż. Marynowane skórki arbuza są pysznym dodatkiem do sałatek, kanapek, burgerów lub serwowane jako przystawka.

Zobacz również

Iga Świątek zadebiutuje w turnieju w Berlinie. W czwartek walczy o finał w Rzymie

NOWE
Iga Świątek zadebiutuje w turnieju w Berlinie. W czwartek walczy o finał w Rzymie

Jak wyglądało Krosno Odrzańskie dawniej? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

Jak wyglądało Krosno Odrzańskie dawniej? Zobacz wyjątkowe, archiwalne zdjęcia

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Cesarskie cięcie przyczyną epidemii? Szczepionka u tych dzieci może nie zadziałać

Cesarskie cięcie przyczyną epidemii? Szczepionka u tych dzieci może nie zadziałać